Γεύσεις στον Κήπο
Άλλη μία πολύ επιτυχημένη διοργάνωση έγινε στον Κήπο στις 4 Αυγούστου 2017 όταν πάνω από 200 άτομα συμμετείχαν ως συνδαιτυμόνες σε ένα δείπνο πανδαισία ευρηματικής μαγειρικής, με γευστικούς συνδυασμούς που βασίστηκαν κυρίως στα βότανα της Ιόνιας χλωρίδας.
Τις γεύσεις δημιούργησε ο βραβευμένος chef Χρήστος Μαχαίρας. Τα κρασιά που συνόδευσαν και ανέδειξαν δημιουργικά τη σειρά των εδεσμάτων, επιλέχθηκαν από τα καλύτερα οινοποιεία του νησιού και παρουσιάστηκαν από τον Γιάννη Καρακάση, MW (Master of Wine).